donderdag 8 maart 2012

Fruit

Vorige week zaterdag regende het bijna de hele dag. Een van de vele buien trok voorbij. Ook de Nederlandse kranten maken melding van de vele buien en wateroverlast in de verschillende regio's. Geen lekker weer om te wandelen. Ander vertier zoeken. Zoals b.v boodschappen doen en dan niet bij de winkel op de hoek, maar ietsjes verderop.
Ik had al wel een keer een vrij grote groente en fruitzaak ergens gezien. Laten we daar maar eens gaan kijken en kopen natuurlijk. Het fruit ligt ook hier weer prachtig uitgestald. Er handig ook hier weer de deels voorverpakte zakjes fruit. Je pakt het hele emmertje. Bij de kassa wordt de plasticzak omhoog gehaald en het emmertje blijft achter.
Het voordeel van de emmertjes is dat je bijna zeker weet dat niet iedereen het fruit in de handen heeft gehad en het van alle kanten heeft beknepen. Ik blijf me verbazen over al die mensen die wel tien verschillende tomaten of appels kunnen pakken/beknijpen alvorens er een in de zak te doen. Ook met kersen. Ze nemen er net nog geen hapje of likje van. Terwijl het fruit er hier zo geweldig uitziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten