woensdag 11 april 2012

Easter Show (kermis)

Wanneer je in Sydney bent moet je naar de jaarlijks terugkerende Sydney Royal Easter Show. Dit twee weken durende evenement speelt zich al vele jaren af bij Sydney Showground, Sydney Olympic Park.
Net als zovelen zijn we die avond met de trein gegaan. Al met al een reis van ruim een uur. Wanneer we met de auto waren gegaan, waren we er binnen en half uurtje geweest. Parkeren was dan wel een probleem geweest.
Eenmaal aangekomen stond de hal al weer vol met mensen die naar huis gingen.  Voldoende begeleiding van de spoorwegen. Zie je de mensen staan met de lichtgevende hesjes! Ze laten hier wat dat betreft niets aan toeval over. Alles is geregeld.
Op het kermisterrein was het gezellig druk.  Helaas voor hen, voor de kermis hadden wij geen belangstelling. Wij wilden de verschillende dierenshows zien. Wel even stil gestaan bij deze nieuwe grote glijbaan. Daar was in de week voor de Easter Show al de nodige aandacht voor in de media.
Hier alvast een van dieren. Deze kalkoen zal zeker in de prijzen zijn gevallen. In de volgende berichten meer foto's van de dieren. 
We hadden bewust voor het avondprogramma gekozen. Was ook wel zo handig met Floor. Desnoods gaan we de volgende avond weer. Op de terugweg in de trein, een tweede avond? Nee, dat hoeft niet. Achteraf is het maar goed dat we niet gegaan zijn. Rond de tijd dat wij er geweest zouden zijn, brak er een geweldige onweersbui los boven Sydney. Wel erg jammer voor al die mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten