donderdag 17 mei 2012

Weer thuis!

Donkere wolken pakten zich samen boven de A1 toen we richting Schiphol reden. Zou dat gevolgen hebben voor het vliegverkeer? Vliegen is erg leuk, maar om midden in een onweerbui te komen is geen pretje kan ik uit ervaring vertellen. We zien wel. Op Schiphol werd geen vertraging aangekondigd. Al kwam er al wel een sms-je uit Sydney dat het vliegtuig 45 minuten vertraging zou hebben. Het duurde ruim een kwartier voordat het op Schiphol werd medegedeeld.
Ook tijdens de tussenlanding in HongKong donkere wolken. Maar hier verliep alles vlot.
We waren niet de enige die wilden vertrekken. Er stonden zeker een stuk op acht vliegtuigen te wachten op het vertrekteken. Achter ons zes vliegtuigen en ook aan de overkant van de startbaan stonden er wat.
 Om 20.00 uur aankomst in Sydney. Gelukkig vlot door de douane. Meerdere drugs-honden hadden die avond dienst. Ze gingen vlot langs alle mensen en bagage. Bij de paspoortcontrole ging een van de honden zitten bij een persoon. 'Raak' dacht ik direct, maar de man met de hond liep gewoon verder. Loos alarm of wordt de persoon er bij de bagagecontrole er alsnog uitgepikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten