zondag 1 januari 2012

31 december Manly

Zoals al eerder beschreven zouden we het vuurwerk tijdens de jaarwisseling vanaf een boot bekijken.We moesten opstappen in Manly. We hadden geen idee hoe druk het zou zijn. Floor derhalve maar ondergebracht in een pension. Haar al vroeg weggebracht. De Harbour Bridge zou van 11.00 uur afgesloten worden en het pension ligt van ons uit gezien aan de andere kant van de brug. We hadden nog vrije doorgang. Reden iets voor 11.00 uur er weer overheen op weg naar huis.
Rond 16.00 uur richting Manly gereden. Hopelijk vinden we een plekje om de auto te parkeren. En ja hoor, in een van de zijstraatjes, niet te ver van de steiger was nog ruimte. Op dit strand van Manly was nog volop vertier. De eerste mensen hadden ook al een plekje voor de avond gevonden. Kleedjes, stoeltjes, koelboxen. Je plekje afbakenen. Van hieruit is het 'hoge' vuurwerk te zien.
De boot die wij geboekt hadden was BYO (by your own). Zelf eten en drinken meenemen. Een dame had dat wel erg goed begrepen. Had ze de hele familie misschien uitgenodigd! Twee karren vol om mee te nemen op de boot. En wij, twee rugzakjes (water, wijn, champagne, chips, hartig hapje, chocolade)
Hieronder een soortgelijke boot die ook van dezelfde steiger vertrokken was. Onze boot was iets kleiner. We hadden een mooi plekje gevonden op het achterdek. Konden net drie stoelen staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten